16 Ağustos 2016 Salı

Montagne Jeunesse 7th Heaven Hot Chocolate Maskesi



Uzun bir aradan sonra yeniden merhabalar...









Bugün sizlere Montagne Jeunesse'nin 7th Heaven serisinden Hot Chocolate -sıcak çikoolata- maskesinden bahsedeceğim. Çok sık olmasa da vakit buldukça maske yapmayı seviyorum. Cildim karma olduğu için bir de bu yaz sıcağında cildimin temizlenmesine ve fazla yağdan arınmasına ihtiyaç duyduğum zamanda bu maskeyi denedim.












Maske içinde kil içeriyor ve fazla yağı ve kiri temizlemeyi vaat ediyor. Cilde sürüldüğünde      kendiliğinden ısınıyor. Yani bildiğiniz cilde sürüldüğü anda sıcacık oluyor. Kokusu ise portakallı       çikolata gibi biraz ağır ama hiçbirşekilde rahatsız etmiyor aksine benim çok hoşuma gitti. Maske 15 gramlık iki kullanıma rahat yeter. Ama doğru mhafaza edilmeli. Küçük sıkıştırmalı kaplarda veya      hava geçirmez poşetlerde saklayabilirsiniz.                                                                                               



Yüzünüzü ılık suyla yıkıyorsunuz ve durulamadan ıslak cildinize ürünü sürüyorsunuz. Birazcık akışkan ama ciltte duruyor, akmıyor. 15 dakika bekledikten sonra bol suyla yüzünüzü yıkıyorsunuz. Biraz zor çıkıyor bol suyla durulamak lazım. hatta biryere damladığında ise büyük dert :(


Etkisine gelirsek yıkadıktan sonra bile kokusu mis gibi cildinizde kalıyor. Cildi kurutmuyor. Benim cildime sağlıklı bir parlaklık verdi. Cildim sivilce çıkmasına çok müsait olması rağmen bende sivilcelenme yapmadı.
       


NERDEN : Ben watsonstan aldım ama sanırım carefourlarda da satılıyormuş.
FİYATI: 3.50 tl

Ben almışken 7th Heaven serisinin diğer maskelerini de aldım. Onlar hakkında da kullandıktan sonra görüşlerimi paylaşmayı düşünüyorum.   GÖRÜŞMEK ÜZERE..


,































1 yorum:

  1. The Dream Poker Room at LuckyClub.live
    The Dream Poker Room at LuckyClub.live. Dreampoker is a funhouse poker room located at 715 Lake luckyclub.live St in Lake St. Play Online Casino with Lucky Club, play for real cash,

    YanıtlaSil